logo songteksten.net

Hans Klok bezorgd over bestolen Sittah

(Novum) - Hans Klok is geschrokken van de inbraak bij zijn collega en ex-assistente Sittah. "Het is een rare zaak, wie steelt er nou decorstukken van een truc?", vraagt Hans zich af in De Telegraaf. "Er is haast niemand die er iets aan heeft, waardoor ik bijna ga denken: heeft Sittah soms vijanden of zo?"

Sittah vertelde woensdag dat ze is bestolen. Dieven zijn er met spullen ter waarde van zo'n honderdduizend euro vandoor gegaan. De illusioniste zegt de rekwisieten voor zo'n tien trucs kwijt te zijn.

Na de roof belde Sittah Hans in tranen op en vertelde dat ook spullen van hem zijn verdwenen. "Natuurlijk is het vervelend, maar we hebben het over staal en hout. Dat kost wel geld, maar het meest waardevol aan een truc is het geheim dat je van elkaar koopt. Gelukkig heb ik de truc van deze illusie helemaal in mijn hoofd zitten, dus die bestaat nog."

Klok hoopt dat de zaak snel wordt afgehandeld. "Linksom of rechtsom zal er wel een oplossing komen", zegt de goochelaar over het verzekeringsverhaal. "Ik vind het alleen maar heel erg voor haar dat het zo is gelopen. Het is een vreemde zaak."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren