logo songteksten.net

Celebrityblogger Perez Hilton is vader

(Novum) - Perez Hilton is vader. De celebrityblogger, die werd geboren als Maria Armando Lavandeira, verwelkomde eerder deze maand een zoontje. Dat maakte Perez woensdag bekend via zijn wereldberoemde weblog.

"Ik ben eerder deze maand vader geworden van mijn eerste kind, een prachtig en gezond jongetje met ontzettend veel haar op zijn kleine hoofdje", schrijft de 34-jarige Perez. "Mijn familie is dolblij met deze nieuwe en zeer gekoesterde aanwinst. Ik ben vereerd dat ik dit kleine mannetje in mijn leven mag verwelkomen. Ik ben vereerd en klaar om hem door het leven te begeleiden."

Nadat het bericht verscheen werd Perez via Twitter veelvuldig gefeliciteerd. Zo wenste Paris Hilton, naar wie Perez zijn alter ego heeft vernoemd, hem alle geluk. "Ik ben zo blij voor je", twitterde het rijkeluiskindje. "Ik kan niet stoppen met huilen", reageerde Perez op alle gelukswensen. "Elke keer dat iemand me papa noemt komen de tranen weer."

Perez heeft de moeder van zijn kind niet bekendgemaakt. Ook is niet duidelijk of de homoseksuele blogger de biologische vader van het jongetje is.

Laatst gewijzigd op: 11 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren