logo songteksten.net

'Bedrijf Borsato investeerde in sexy dames'

(Novum) - Marco Borsato's LabVenture pleegde heimelijke investeringen in een onderneming die sexy dames rekruteerde voor videoclips. Volgens de Haagse vastgoedmiljonair Marco Krol is dat de reden geweest dat het internetbedrijf van de Nederlandse zanger failliet is gegaan. Dat schrijft De Telegraaf woensdag.

Lab Venture, een zusterbedrijf van The Entertainment Group, ging vorige maand ten onder. Krol verloor aan het omgevallen bedrijf drie miljoen euro, die volgens hem stiekem werden gestoken in de financiering van EyeCandy Europe. Deze onderneming regelde verleidelijke meiden voor een rol in videoclips.

Het was de bedoeling dat de dames wereldwijd op tv tegen elkaar zouden strijden in een talentenjacht, maar dat ging niet door. Het programma was in Nederland onder de titel 'Fabs' wel één seizoen te zien op Veronica.

Miljonair Krol sleept nu onder anderen zakenman Henk Keilman voor de rechter in een poging zijn investering van drie miljoen op hem te verhalen. De zakenman zou deel hebben genomen aan het wegsluizen van geld naar EyeCandy Europe. Een woorvoerder van Keilman noemt de beschuldigingen 'ongegrond'.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren