logo songteksten.net

Chaira Borderslee doet weer mee aan talentenjacht

(Novum) - Chaira Borderslee heeft zich weer opgegeven voor een talentenjacht. Dit keer doet ze mee aan The Next Pop Talent van SBS. Eerder liep haar deelname aan The Voice of Holland en The Winner Is uit op een teleurstelling,

"Ik doe mee aan The Next Pop Talent omdat ik vind dat Nederland veel meer liefde nodig heeft", vertelt ze in de talentenjacht, waarvan een voorproefje op de website van De Telegraaf is gepubliceerd. "Ik wil zo graag mijn carrière weer oppikken, dit is voor mij mijn kans. Deze zestig seconden zijn eigenlijk de meest belangrijke zestig seconden uit mijn leven."

Glennis Grace lijkt niet erg enthousiast over de zangeres, die eerder hoofdrollen vertolkte in musicals als Tarzan en Aida. Het jurylid haalde de hendel over, waarmee ze aangeeft dat Chaira niet goed genoeg is voor de volgende ronde. "Ik haalde 'm over omdat je me niet echt boeide, tot de laatste noot die je deed, maar toen had ik 'm al overgehaald", aldus Grace.

Vervolgens zijn opnames te zien van een huilende Chaira, het is niet duidelijk of het tranen van geluk of verdriet zijn. Haar volledige auditie wordt zaterdag uitgezonden bij SBS6.

Borderslee deed eerder mee aan The Voice of Holland, maar overleefde de eerste ronde niet. Ook gaf ze zich op voor The Winner is, maar na twee audities werd nog steeds getwijfeld aan haar kwaliteiten. Ze weigerde toen ze voor een derde auditie werd gevraagd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren