logo songteksten.net

Lindsay Lohan verlaat afkickkliniek

(Novum) - Lindsay Lohan heeft de kliniek waar ze wordt behandeld tegen haar drugsverslaving verlaten. De 24-jarige actrice moest eigenlijk negentig dagen doorbrengen in de afkickkliniek, maar mocht na 22 dagen alweer naar huis. Dat staat op de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online.

Lohan verliet het complex in Los Angeles via de achterdeur, waar zij werd opgewacht door een auto met chauffeur. Het eerste wat ze deed was bellen met haar moeder Dina. De behandeling van de actrice is echter nog niet ten einde, en wordt voor onbepaalde tijd buiten de kliniek voortgezet.

Lohan werd op 20 juli voor negentig dagen naar de Lynwood gevangenis in Los Angeles gestuurd voor rijden onder invloed. Na dertien dagen detentie werd de actrice op 2 augustus vrijgelaten en naar de afkickkliniek overgebracht.

Woensdag meldde haar advocaat zich weer in de rechtszaal om het vervolg van Lohans juridische traject te bespreken. De rechter bepaalde dat Lohan wekelijks meerdere behandelingen moet blijven volgen voor haar alcoholgebruik. Ook moet de actrice minimaal vier sessies psychotherapie per week volgen en mag ze Californië niet verlaten.

Eerder werd al bepaald dat haar proeftijd en onaangekondigde testen op drugs en alcohol, ook na het verblijf in de gevangenis en kliniek worden voortgezet. Als Lohan zich niet aan de regels houdt, riskeert ze dertig dagen cel. Een woordvoerder van de rechtbank zegt dat de aanklagers zich zullen neerleggen bij het oordeel van de behandelaars van Lohan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren