logo songteksten.net

CORR. Halle Berry en Intouchables-acteur in X-Men

(Novum) - (Mededeling redacties: Correctie. Overtollige 'Access' van Access Hollywood verwijderd uit eerste alinea. )

Halle Berry en de Franse acteur Omar Sy gaan in X-Men: Days of Future Past spelen. "Ik ben blij om de briljante Omar Sy te verwelkomen bij de cast van X-Men", twitterde regisseur Bryan Singer over de Intouchables-acteur. Berry maakte het nieuws zelf bekend. "Ik doe mee,", zei ze tegen entertainmentprogramma Access Hollywood.

"Ik heb er zin in", voegde de 46-jarige actrice daaraan toe. Ze keert terug als de mutant Storm die ze voor het laatst speelde in 2006. "Het is een van mijn favoriete personages", laat de actrice weten.

Welke rol de 35-jarige Sy gaat spelen, is nog onbekend. In de komedie Intouchables was hij te zien als werkloze die een baantje aanneemt als verzorger van een verlamde aristocraat. De Franse film was vorig jaar een groot succes in Europa, maar wist ook Amerikanen naar de bioscopen te trekken. Het was in de Verenigde Staten de op vier na succesvolste Franse film sinds 1980.

X-Men: Days of Future Past maakt een sprong naar de toekomst waar mutanten en masse zijn geslacht. De overlevenden zitten in concentratiekampen. Eerder liet Singer al weten dat Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Ian McKellen en Patrick Stewart terugkeren in de X-Men-film. De film moet volgend jaar uitkomen.

Laatst gewijzigd op: 11 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren