logo songteksten.net

Vlemmix treurt niet om mislopen Beatrix

(Novum) - Johan Vlemmix vindt het niet erg dat hij zijn nieuwe single Beatrix Bedankt dinsdag niet zelf heeft kunnen overhandigen aan de koningin. "Ik weet zeker dat ze 'm zometeen hoort", vertelt Vlemmix, die met zanger Jack Kunkels de studio indook, aan Novum Nieuws.

De Oranjegek toog dinsdagochtend naar Paleis Huis Ten Bosch, waar hij zijn lied persoonlijk hoopte te overhandigen aan Beatrix. "Ik denk dat ze geen tijd had", zegt Vlemmix. "Maar ik heb een superleuk gesprek gehad met de beveiliging en de marechaussee." Vlemmix is ervan overtuigd dat de koningin in haar nopjes zal zijn met het eerbetoon. "Ik denk dat ze het heel mooi vindt, we hebben ook heel erg ons best gedaan en een mooie hoes erbij gemaakt."

De Oranjefanaat, die binnenkort op een bierfiets het land ingaat voor verhalen over Beatrix, zegt verder al weken te fantaseren over de troonswisseling op 30 april. Hij hoopt die dag aanwezig te mogen zijn in de Nieuwe Kerk in Amsterdam. "Dat is mijn grootste droom", bekent Vlemmix. "Elke dag droom ik dat ik erbij ben."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren