logo songteksten.net

Sandra van Nieuwland valt op bezette mannen

(Novum) - Sandra van Nieuwland komt geregeld leuke mannen tegen, maar die zijn meestal al van de markt. "Dan maak ik er bij voorbaat al geen werk van", vertelt de 36-jarige zangeres, die vorig jaar scheidde van de vader van haar drie kinderen, aan Grazia. "Vrouwen moeten solidair met elkaar zijn."

Hoewel Sandra niet bezig is met de liefde, zou ze mannelijk gezelschap zo af en toe best fijn vinden. "Het lijkt me heerlijk om zo'n lijstje te hebben", vertelt Van Nieuwland over booty calls. "Maar het is gewoon niets voor mij. Het past niet bij mijn karakter."

Van Nieuwland wordt naar eigen zeggen niet snel verliefd. "Ik heb altijd lange relaties gehad, die vaak uit vriendschap ontstonden. Niet van: pats-boem. Zou ik wel een keertje leuk vinden, dat je iemand ziet en meteen denkt: yes! Maar dat overkomt me gewoon niet."

Desondanks heeft Van Nieuwland nog het volste vertrouwen in de liefde. "Er komt vanzelf iemand op mijn pad. Volgens mij ben ik wel op de goede weg. Ik voel me geen slachtoffer, ben positief en zit goed in mijn vel. Dat trekt gelijkgestemden aan, daarvan ben ik overtuigd."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren