logo songteksten.net

Tweede zwangerschap valt Jessica Simpson zwaar

(Novum) - Jessica Simpson heeft het moeilijk. Haar tweede zwangerschap valt de 32-jarige zangeres een stuk zwaarder dan haar eerste. "Ik ben kapot", verzuchtte Jessica in de talkshow van Ellen DeGeneres.

"Toen ik in verwachting was van Maxwell voelde ik me geweldig", vertelt Simpson, die in mei moeder werd. "Ik kon alles aan en kon alles eten. Ik had erg veel energie. Maar dit keer is het totaal het tegenovergestelde, ik ben doodop en ik eet pilletjes tegen brandend maagzuur. Dat is dit keer mijn snack."

De toch al niet zo slanke Jessica benadrukte weer eens dat ze tijdens haar zwangerschap op haar gewicht let. "Ik weet nu hoe moeilijk het is om de zwangerschapskilo's weer kwijt te raken." Toch maakt Simpson zich geen zorgen over haar toenemende gewicht. "Ik kan aankomen wat ik wil, mijn aanstaande houdt toch van me."

Simpson is nog steeds van plan te trouwen met de voormalige footballspeler Eric Johnson. De twee zijn al jaren verloofd. Hun bruiloft werd onder meer vanwege Jessica's eerste zwangerschap uitgesteld.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren