logo songteksten.net

Rosalie van Breemen zit niet verlegen om toyboy

(Novum) - Rosalie van Breemen zit niet te wachten op een toyboy. Zo ving de 26-jarige acteur en presentator Manuel Broekman bot toen hij een poging waagde bij de twintig jaar oudere Van Breemen.

"Manuel probeerde mij een beetje in te palmen", vertelt Van Breemen voor de camera van Novum Nieuws over het nieuwe Net5-programma Sabotage, waar beide televisiesterren aan meededen. "En dat lag er wel heel dik bovenop." Het voormalig fotomodel kreeg naar eigen zeggen teksten als 'ik laat je nooit in de steek en blijf heel dicht bij je' te horen. "Toen dacht ik: dit lijkt net een slechte take van Goede Tijden, Slechte Tijden die ik eigenlijk niet wil zien. Ik kreeg zelf niet de indruk dat hij zijn echte kant heeft laten zien."

Daarentegen is Van Breemen, die jarenlang een relatie had met de Franse acteur Alain Delon, volledig zichzelf gebleven in het programma. In Sabotage, dat volgende maand voor het eerst te zien is, moet een van de deelnemers groepsopdrachten saboteren. "Er werd gezegd: je bent in je eigen huis en dat nam ik letterlijk. Thuis ga ik naakt zwemmen in de zee of in het zwembad, dus dat heb ik ook in het programma gedaan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren