logo songteksten.net

CORR. Jessica Simpson onthult geslacht baby

(Novum) - (Mededeling redacties: Correctie. Laatste zin van alinea 2 verduidelijkt. )

Jessica Simpson krijgt een zoontje. De 32-jarige zangeres versprak zich woensdagavond in de talkshow van Jimmy Kimmel en bevestigde daarmee de geruchten dat haar tweede kind een jongen wordt.

Kimmel vroeg de zwangere Simpson naar haar baby waarna ze los ging over hoe zwaar haar tweede zwangerschap haar valt. "Het is totaal anders. Ik voel me verschrikkelijk, ik moet de hele tijd spugen", aldus de zangeres. "Ik had nooit gedacht dat een piemel me zo misselijk kon maken", flapte ze er vervolgens uit, zich de dubbele lading van haar uitspraak niet realiserend.

Simpson sloeg vervolgens de handen voor de mond. "O jee, volgens mij heb ik de wereld zojuist laten weten dat ik een jongen verwacht." De zangeres benadrukte vervolgens dat dat niet de bedoeling was.

In de media gingen al langer geruchten dat het tweede kind van Simpson en haar verloofde Eric Johnson een jongen zou zijn. Ze bevestigde in december dat ze opnieuw zwanger is. In mei vorig jaar beviel ze van haar eerste kind, dochter Maxwell. Naar verluidt moet het jongetje de naam Ace meekrijgen. Simpson is uitgerekend in juli.

Laatst gewijzigd op: 11 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren