logo songteksten.net

De Wereld Draait Door gaat naar buiten

(Novum) - De Wereld Draait Door start weer een nieuw muziekavontuur. Na DWDD Recordings komt het VARA-programma in samenwerking met concertorganisator Mojo met De Wereld Draait Buiten. Dat hebben beide partijen donderdagavond bekendgemaakt.

De Wereld Draait Buiten wordt een festival met nationale en internationale artiesten. Zowel gevestigde artiesten als jong talent krijgt een plek. Voor de eerste editie, die op 7 juli plaatsvindt, hebben onder anderen Ben Howard, Triggerfinger, en Tim Knol al getekend. Ook onder anderen Lianne La Havas, The Kik, Douwe Bob en Fresku komen.

Naast muziek is er tijdens De Wereld Draait Buiten ook ruimte voor de vaste gezichten van het praatprogramma. Pieter Derks, Nico Dijkshoorn, Robert Kranenborg, Jan Mulder, Freek Vonk en anderen zorgen voor stand up comedy, lezingen, debatten en voordrachten.

De Wereld Draait Buiten vindt plaats in de Amsterdamse Westergasfabriek. Het festival beslaat vijf podia en biedt ruimte aan ongeveer tienduizend bezoekers. De kaartverkoop is donderdagavond gestart.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren