logo songteksten.net

Chris Brown weer door het lint

(Novum) - Chris Brown is wederom door het lint gegaan. De 23-jarige r&b-zanger ging dit keer uit zijn dak omdat hij tien dollar parkeerkosten moest betalen. Entertainmentwebsite TMZ heeft een video van het incident.

Brown woonde woensdagavond in Los Angeles een liefdadigheidsavond in een bowlingcentrum bij. Toen hij naar huis ging, vroeg een parkeerwacht om tien dollar. Vervolgens ging Brown door het lint, volgens TMZ vond hij het niet nodig om te betalen voor het parkeren omdat hij slechts korte tijd aanwezig was.

Een van Browns vrienden wist de ruzie te sussen door met het parkeergeld op de proppen te komen. Brown kreeg vervolgens zijn autosleutels terug, waarna hij zich uit de voeten maakte in zijn rode sportwagen.

Chris Brown timmerde in februari 2009 Rihanna in elkaar. Vanwege de mishandeling kreeg hij een taakstraf, een proeftijd en moest hij een cursus woedebeheersing volgen. Die lijkt niet echt vruchten af te werpen, ook in januari was Brown betrokken bij een opstootje. Toen ging hij op een parkeerplek op de vuist met zanger Frank Ocean.

Rihanna heeft Brown, die nog steeds niet van zijn proeftijd af is, ondertussen vergeven. De twee zijn sinds enkele maanden weer samen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren