logo songteksten.net

Sylvia Geersen alleen klassiek uit de kleren

(Novum) - Sylvia Geersen weigert uit de kleren te gaan voor de mannenbladen. Het 27-jarige model heeft geen problemen met naakt, maar het moet wel klassiek zijn. "Een beetje billen en een heel klein beetje borst vind ik niet erg", zegt Sylvia voor de camera van Novum Nieuws.

Poseren voor Playboy is Geersen nog lang niet van plan. "Ze hebben me een aantal keer gevraagd, ook in Amerika, maar dat doe ik gewoon niet." Toch sluit Sylvia niet uit dat ze ooit haar kleren uittrekt voor het mannenblad. "Als ik Playboy ga doen, doe ik dat een beetje na m'n carrière en zorg ik ervoor dat het echt een topfotograaf is."

Geersen heeft zo haar redenen om pas in haar Eva-kostuum te poseren als ze uitgerangeerd is. "Dan vang je er veel meer geld voor", zegt ze resoluut. Ook wil het model haar carrière niet schaden. "Ik doe heel veel lingerie en dan moet je toch iets laten zien, maar ook weer niet te veel. Dat maakt het interessant en mysterieus. Als je jezelf gelijk bloot geeft, hebben ze het al gezien."

Sylvia let ook op dat ze niet te veel prijs geeft in televisieprogramma's. "Het is belangrijk om mysterieus te blijven", zegt de Rotterdamse, die volgende maand te zien is in het Net5-programma Sabotage en eerder op tv afkickte van een cocaïneverslaving. "Ze vragen mij voor heel veel televisieprogramma's, maar ik zeg bijna overal nee tegen. Ik hoef niet op tv om op tv te komen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren