logo songteksten.net

Blizzard werkt aan Legacy of The Void

(Novum) - Gamestudio Blizzard Entertainment is op dit moment bezig met het verhaal en de missies van Starcraft 2: Legacy of The Void. Hoewel het tweede hoofdstuk van het strategiespel nog niet eens in de winkel ligt, wordt er gewerkt aan de afsluiting van de trilogie. Dat heeft een woordvoerder van de gamestudio bekendgemaakt.

Er is nog geen datum op Legacy of the Void geplakt. Wanneer de tijd tussen de eerste twee hoofdstukken een indicatie is, ligt Legacy of the Void op z'n vroegst eind 2015 in de winkel. Ondertussen zal Heart of the Swarm vanaf dinsdag verkrijgbaar zijn. Het tweede hoofdstuk volgt meer dan tweeënhalf jaar na de release van het eerste deel, Starcraft 2: Wings of Liberty.

De Starcraft-reeks draait om een intergalactische strijd tussen drie rassen: de Terran, de Zerg en de Protoss. Nadat het verhaal van de Terran in Wings of Liberty naar voren kwam, is het in Heart of the Swarm tijd voor de Zerg. Het nieuwe strategiespel draait om de corrupte Sarah Kerrigan die probeert controle te krijgen over het alles verwoestende leger van de Zerg.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren