logo songteksten.net

Familie Hazes wil rust

De familie Hazes heeft om rust en terughoudendheid gevraagd. Dit heeft concertpromotor Mojo Concerts vrijdag namens de familie bekendgemaakt. De familie waardeert alle acties en initiatieven van me
nsen, maar tegelijkertijd brengt het ook veel onrust en druk met zich mee. De familie wordt sinds de dood van André onder meer geconfronteerd met Hazes-benefietavonden, Hazes-dekbedden, Hazes-mokken, Hazes T-shirts en dergelijke.

Het gaat om goedbedoelde acties van fans, maar ook om commerciële initiatieven van bedrijven met het doel daaruit winst te maken. De nabestaanden van de volkszanger laten nadrukkelijk weten dat het gebruik van de naam of beeltenis van André niet is toegestaan. Het plan voor een standbeeld voor Hazes laat nog even op zich wachten. 'Het is een project voor de lange termijn'.

"De ceremonie in de ArenA was juist bedoeld om iedereen de gelegenheid te bieden afscheid van André te nemen en daarna zoveel mogelijk rust te creëren. En het standbeeld is juist bedoeld om alle initiatieven te bundelen. Wij hopen dan ook dat iedereen het hierbij wil laten, zodat wij in alle rust onze eigen toekomst en koers kunnen bepalen", aldus Rachel Hazes, de weduwe van de zanger.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren