logo songteksten.net

Geen stress bij Caro Emerald voor Royal Albert Hall

(Novum) - Caro Emerald zit niet in de zenuwen voor haar optreden in de Royal Albert Hall maandagavond. "De Royal Albert Hall heeft natuurlijk iets extra's", vertelt de zangeres aan Novum Nieuws. "Er komen veel vrienden en bekenden, iedereen weet dat het spannend is, maar dat maakt de sfeer extra goed."

De historische Londense concertzaal en de aanwezigheid van bekenden maken Caro niet nerveus. "Ik ben nog niet zenuwachtig, in het algemeen ben ik juist meer ontspannen als er bekenden in de zaal zijn. Ik vind dat juist gezellig en dan kan ik mijn hart en ziel nog meer laten zien."

Ondanks dat de 31-jarige Caro ook in het buitenland populair is en er binnenkort een tweede cd uitkomt, heeft ze het naar eigen zeggen niet te druk. "De afgelopen weken waren wel druk, maar ik ben ook regelmatig thuis", vertelt de zangeres. "Je moet gewoon goed plannen, en ik kan niet zeven dagen achter elkaar spelen."

Emerald liet eerder al doorschemeren dat haar tweede plaat The Shocking Miss Emerald op 3 mei uitkomt. "De teksten zijn pittiger. Er zitten ook echt grappige dingen tussen", vertelt ze over haar nieuwe cd. "Ook vocaal laat ik meer zien. Dat is best heftig, soms zit er een ontzettende uithaal in. Maar ik ben er klaar voor om dat ook live te laten horen."

Onlangs gaf voormalige The Voice of Holland-coach Angela Groothuizen aan dat ze Caro een geschikte coach vindt voor de talentenjacht. Emerald vindt dat een 'supercompliment'. "Maar ik heb geen officiële aanbieding gehad, en ik richt me de komende tijd op mijn internationale carrière."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren