logo songteksten.net

Edsilia kon zwangerschap niet langer verbergen

(Novum) - Edsilia Rombley voelde zich gedwongen afgelopen weekeinde bekend te maken dat ze voor de tweede keer zwanger is. "Ik heb al zo een enorme buik, dat ik deze zwangerschap niet langer kan verbergen", vertelt ze aan De Telegraaf. De zangeres heeft al een 2-jarige dochter, Imaani.

De 35-jarige Edsilia onthulde het babynieuws zaterdagavond, tijdens de aftrap van haar theatertournee Sweet Soul Music. "Toen ik het podium op liep, voelde ik dat iedereen het al zag. Er werd ook hard gelachen toen ik vertelde dat ik zwanger ben. Volgens mij had iedereen het al door."

Edsilia en haar man Tjeerd Oosterhuis, die in 2006 trouwden, hebben vorige week een echo gezien. "Vandaar ook dat ik het nu wel naar buiten durf te brengen", vertelt de zangeres. "Je bent toch voorzichtig, want een zwangerschap blijft een wonder. We waren dan ook ontzettend opgelucht om te zien dat ook deze keer alles er weer op en aan zit."

Rombley is enorm trots op haar nieuwe cd Sweet Soul Music, waar ze de afgelopen maanden hard aan heeft gewerkt. "En nu weet ik dat er al tijdens de opnamen een wondertje in mijn buik groeide. Dat maakt het achteraf nog specialer. Ik ben echt in de wolken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren