logo songteksten.net

Morrissey wederom in de lappenmand

(Novum) - Morrissey is weer een tijdje uit de running. De 53-jarige zanger ligt in het ziekenhuis met een dubbele longontsteking, blijkt uit een bericht op zijn website. Morrissey heeft de afgelopen weken al diverse concerten af moeten zeggen wegens gezondheidsproblemen.

Deze keer verwacht Morrissey niet al te lang in de lappenmand te zitten. De voormalig frontman van The Smiths wil donderdag gewoon optreden tijdens het Vive Latino festival in Mexico City. Het concert dat Morrissey afgelopen weekeinde in San Francisco zou geven, is verschoven naar 1 mei.

Morrissey belandde in januari in het ziekenhuis met een mogelijke blaasontsteking. Een paar weken later moest de Brit shows schrappen vanwege een maagzweer en problemen met zijn slokdarm. Half februari bleek dat Morrissey nog niet voldoende was hersteld, waarna nog meer concerten af werden gelast.

Een groot deel van de uitgestelde concerten werd al eens eerder afgelast. Morrissey haalde in oktober een streep door een reeks shows in de Verenigde Staten om bij zijn zieke moeder te kunnen zijn.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren