logo songteksten.net

Wassen beelden One Direction op wereldtoer

(Novum) - De vijf bandleden van One Direction worden vereeuwigd in was. De wassen beelden van Louis, Liam, Harry, Zayn en Niall beginnen volgende maand aan een wereldtoer en zijn voor het eerst te zien in Madame Tussauds in Londen.

"We zijn een beetje overrompeld", reageert de 19-jarige Harry Styles in een verklaring. "We zijn zelf in Madame Tussauds geweest en hebben gezien wat voor soort beelden er staan. Het is raar om te bedenken dat wij daar straks tussen staan."

De sculpturen van de Britse boyband reizen heen en weer tussen verschillende wassenbeeldenmusea. Ze zijn vanaf 18 april te zien in Londen, vanaf 19 juli in New York en vanaf 24 oktober in Sydney.

Of de wassen beelden van de popsterren ook getatoeƫerd worden, is niet bekend. De zangers, die allemaal lichaamsversieringen hebben, deden zondag via Twitter een oproep aan hun fans om foto's van tatoeages te sturen. De fans konden daarmee een kaartje winnen voor de nieuwe film van One Direction. "De tweet is verwijderd", zei een woordvoerder tegen de BBC. "One Direction wil niemand aanmoedigen om een tatoeage te laten zetten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren