logo songteksten.net

Weer dochter voor Ian Ziering

(Novum) - Ian Ziering en zijn vrouw krijgen opnieuw een dochter. De tweede spruit van de acteur, vooral bekend van Beverly Hills, 90210, moet begin mei het levenslicht zien. "Ik vind het geweldig dat we nog een dochter krijgen", laat Ziering weten aan het Amerikaanse blad People.

De 48-jarige Ziering en zijn vrouw Erin kregen in april 2011 hun eerste dochter, Mia. Zij ziet het volgens haar moeder helemaal zitten om een grote zus te worden. "Ze legt haar hoofd op mijn buik en zegt: baby, kom er nu maar uit", vertelt Erin. "Telkens als ze een baby ziet, roept Mia: ik krijg een zusje."

Ian en Erin, die de komst van hun tweede kind in oktober aankondigden, wisten al snel dat het weer een meisje werd. Vanwege problemen tijdens haar eerste zwangerschap moet Erin geregeld naar haar verloskundige, waardoor in de elfde week al duidelijk was dat ze in verwachting was van een meisje.

"Ian wilde het eigenlijk niet weten", vertelt Erin, die het nieuws nog drie weken verborgen wist te houden voor haar echtgenoot. Toen Ian hoorde dat hij weer een dochter krijgt, was hij een beetje teleurgesteld. "Ik wil een zoon graag leren hoe hij een goede vent moet zijn. Maar dankzij Mia weet ik hoe leuk een dochter is."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren