logo songteksten.net

Armin van Buuren inderdaad bij inhuldiging

(Novum) - Armin van Buuren is inderdaad van de partij bij de feestelijkheden rondom de inhuldiging van koning Willem-Alexander. De dj draait met het Concertgebouworkest, bevestigt een woordvoerder van het orkest.

Hoe het optreden van de dj en het orkest eruit gaat zien, is nog niet bekend. "Wij zijn nu op tournee in Zuid-Afrika en hebben nog niet met Armin gesproken." Het Concertgebouworkest weet al een paar dagen dat het gaat optreden met Van Buuren, die in oktober opnieuw werd verkozen tot 's werelds beste dj. Volgende week verwacht het orkest meer te weten over hoe en wat.

Van Buuren treedt waarschijnlijk op tijdens de koningsvaart van Willem-Alexander en Máxima. "Het verzoek schijnt van het koninklijk paar zelf te zijn, het is nog niet honderd procent zeker dat ik samen met het orkest nummers speel tijdens de koningsvaart", vertelde de dj in RTL Boulevard. Armin noemt deze kans 'hartstikke gaaf'.

De dj laat weten dat hij een ander optreden die dag niet laat vallen. "Voor de goede orde: ik sta dus ook gewoon in Leiden dit jaar op 30 april!", twitterde hij.

Van Buuren liet vorige maand al doorschemeren te zijn benaderd voor een optreden op 30 april. Destijds kondigde de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan aan dat er ruimte was voor een optreden van een grote Nederlandse dj.

Armin draaide al eerder voor Willem-Alexander en Máxima. Het paar was aanwezig toen de dj, die zich Officier in de Orde van Oranje-Nassau mag noemen, in september 2009 draaide in New York.

Laatst gewijzigd op: 11 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren