logo songteksten.net

Manager Van Halen ontkracht geruchten over toer

(Novum) - Volgens de manager van Van Halen komt er voorlopig helemaal geen Europese toer. Daarmee ontkracht Irving Azoff geruchten die de wereld in waren geholpen door David Lee Roth, de zanger van de band. Die liet eerder doorschemeren dat de mannen rond de vijftig of zestig optredens gaan verzorgen in Europa.

"Er is nog helemaal niks besproken. Waarom zegt hij zoiets?", vraagt Azoff zich af in het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone. De manager vertelt dat er dit jaar waarschijnlijk geen nieuwe concertdata bekend worden gemaakt. "In principe niet, tenzij er iets bijzonders op ons pad komt. Maar er komt zeker geen Europese toer."

Van Halen startte vorig jaar met een reĆ¼nietoer, maar schrapte 31 optredens omdat de mannen een pauze nodig hadden. In augustus moest de band ook concerten laten schieten omdat gitarist Eddie van Halen kampte met een darmaandoening. De komende maanden staat een klein aantal optredens in de planning.

Van Halen maakte twee jaar geleden bekend dat Roth zich weer bij de rockgroep zou voegen. De 57-jarige Roth verliet de rockband in 1985. Hij is te horen op hits als Jump en Eruption.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren