logo songteksten.net

Sensation Orange krijgt andere naam

(Novum) - Sensation Orange moet onder een andere naam verder. Sensation-organisator ID&T is niet betrokken bij de Oranjeversie, die daardoor een andere naam moet krijgen.

"Sensation Orange was slechts een werktitel", legt een woordvoerder van ID&T uit. "Sensation zal in Nederland altijd in de Amsterdam Arena plaatsvinden en bezoekers kleden zich dan in het wit. Dat zit al meer dan tien jaar in ons dna."

De Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan zei onlangs dat hij ergens in Noord-Holland een groot Oranjedancefeest wil houden à la Sensation. Dat feest vindt niet in Amsterdam plaats, omdat Van der Laan zo veel mogelijk drukte wil weren uit zijn stad. Mogelijk vindt het festijn plaats in Alkmaar.

ID&T zegt dat er wel is gesproken met de organiserende partij. "Er zijn helemaal geen problemen. Er is met ze gesproken en ID&T heeft besloten dat zij het feest niet organiseren."

De evenementenorganisator laat weten wel groot voorstander te zijn van een Oranjefeest. "Natuurlijk zijn we van mening dat er op 30 april een groot Oranjefeest moet losbarsten. Gezien de plannen die er nu al liggen, gaat dat ongetwijfeld helemaal goed komen."

Mochten Willem-Alexander en Máxima zin hebben in Sensation, dan zijn ze 6 juli welkom. "Mochten de aanstaande koning en koningin het leuk vinden om hierbij aanwezig te zijn, dan nodigen we ze bij dezen van harte uit."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren