logo songteksten.net

Crawford dankbaar voor tijd met Richard Gere

(Novum) - Cindy Crawford heeft absoluut geen spijt van haar korte huwelijk met Richard Gere. Ze noemt de ruim vier jaar die ze met de acteur doorbracht 'een geweldig hoofdstuk in haar leven'. Het voormalige topmodel is hem bovendien dankbaar voor de wijze levenslessen die ze van hem kreeg.

"Richard is een superintelligente man. Hij is interessant en ook geïnteresseerd. Ik heb dankzij hem veel van de wereld geleerd", zei de 47-jarige Crawford in de Amerikaanse televisieshow Oprah's Master Class.

Het huwelijk van Crawford en Gere strandde in 1995. Dat kwam voornamelijk omdat Crawford was veranderd. "Ik was niet meer de persoon voor wie Richard in eerste instantie getekend had. Ik was een twintiger en begon net mijn eigen persoonlijkheid te ontdekken." Crawford wilde naar eigen zeggen niet alleen maar volgen. "Ik wilde ook wel eens de leiding nemen."

Crawford vond enkele jaren na haar huwelijk met de bijna zeventien jaar oudere Gere alsnog de liefde van haar leven. Ze is sinds 1998 gelukkig getrouwd met Rande Gerber met wie ze twee dochters heeft.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren