logo songteksten.net

Samsung Galaxy S4 gepland voor april

(Novum) - De Samsung Galaxy S4 moet eind april op de markt komen. De nieuwe smartphone is dunner, lichter en heeft een groter scherm dan zijn voorganger. De telefoon komt in het zwart en in het wit en zal verkrijgbaar zijn met 16GB, 32GB of 64GB opslagruimte. Dat heeft Samsung donderdagnacht bekendgemaakt. Een prijs is niet genoemd.

Met zijn 130 gram is de Galaxy S4 maar iets lichter dan zijn voorganger, die 133 gram weegt. Het scherm is met 12,7 centimeter ruim een halve centimeter groter, terwijl de telefoon 7,9 in plaats van 8,6 millimeter dik is. De telefoon kan online via wifi, 3G en 4G LTE. Foto's en andere bestanden kunnen direct opslagen worden op een Home Sync-server van Samsung. Deze server is los verkrijgbaar, maar ook hiervoor heeft het bedrijf geen prijs onthuld.

De camera's van de telefoon lijken een belangrijke plaats in te nemen. Zo kan er gebladerd worden, door bijvoorbeeld een fotoalbum, met handbewegingen. Ook zal een pagina automatisch naar beneden scrollen wanneer de camera ziet dat de gebruiker het einde van de pagina nadert. De camera herkent bovendien wanneer de gebruiker niet naar het scherm kijkt, waardoor bijvoorbeeld een filmpje op pauze wordt gezet. Daarnaast beschikt de telefoon over nieuwe film- en fotofuncties waarbij honderd foto's binnen vier seconden genomen kunnen worden of een video gemaakt wordt van de beelden van de twee camera's.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren