logo songteksten.net

Tiger Woods heeft veel verdriet van scheiding

(Novum) - Tiger Woods heeft heel veel verdriet van zijn scheiding. Dat vertelde hij tijdens een persconferentie van een golftoernooi in New Jersey. Eerder deze week vertelde zijn ex-vrouw Elin Nordegren in een openhartig interview dat ze door een hel ging tijdens hun huwelijkscrisis.

"Ik wens haar het beste met alles. Het is een verdrietige periode in ons leven", vertelt Woods donderdag. "Ik begrijp haar verdriet heel goed. Ik voel hetzelfde." Maar Woods concentreert zich nu vooral op zijn zoon en dochter. "We bekijken hoe we onze kinderen op de best mogelijke manier kunnen helpen. Dat is het allerbelangrijkste."

De 34-jarige golfer voelt geen opluchting door de scheiding. "Ik denk niet dat je het zo kunt omschrijven. Het is eerder verdriet", zegt hij. "Want je stapt nooit in een huwelijk om daarna te scheiden. Daarom is het zo verdrietig."

Het huwelijk van Woods en Nordegren liep een flinke deuk op toen in november bleek dat de golfer er meerdere minarressen op nahield. Het paar maakte maandag bekend officieel te zijn gescheiden. "Mijn daden hebben tot deze beslissing om te scheiden geleid. Ik heb absoluut heel veel fouten in mijn leven gemaakt en daar moet ik mee omgaan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren