logo songteksten.net

Anita Doth onlosmakelijk verbonden met 2 Unlimited

(Novum) - Het leven van Anita Doth is sinds de jaren negentig altijd verbonden geweest met 2 Unlimited. "Dat logo is altijd achter mijn naam blijven staan", vertelt de zangeres aan Novum Nieuws. Doth staat vrijdagavond met Ray Slijngaard in de Amsterdamse Melkweg.

"We gaan onze hits brengen, maar ook nieuw materiaal. Dus de mensen die voor onze hits komen, worden zeker niet teleurgesteld", aldus de 41-jarige Doth. Het verschil met de jaren negentig zit 'm volgens de zangeres in het feit dat 2 Unlimited nu met een liveband op het podium staat. "Het klinkt daardoor allemaal iets ruiger en harder, meer met een edge. We hopen daardoor meer uit de nummers te kunnen halen."

Ondanks haar jarenlange ervaring is Doth, die op 30 maart ook een grote show geeft in het Antwerpse Sportpaleis met Slijngaard en de liveband, nog steeds lichtelijk nerveus als ze de planken op moet. "Ik zeg altijd van niet, maar net van tevoren word ik altijd een beetje kriegelig."

2 Unlimited scoorde wereldwijd hits met nummers als No Limit en Twilight Zone. Eind jaren negentig nam het duo een pauze om enkele jaren geleden terug te komen als Ray & Anita. Sinds vorig jaar treden de twee weer op onder de naam 2 Unlimited.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren