logo songteksten.net

Lil Wayne 'in orde' na toeval

(Novum) - Lil Wayne komt in een ziekenhuis in Los Angeles bij van een toeval. De 30-jarige rapper werd vrijdag opgenomen. Geruchten dat Lil Wayne in kritieke toestand verkeert en in levensgevaar is, worden door woordvoerders tegengesproken.

"Het gaat goed met me, bedankt voor alle gebeden en liefde", twitterde Lil Wayne zaterdagochtend vanuit zijn ziekenhuisbed. TMZ plaats vraagtekens bij die tweet. Volgens de entertainmentwebsite heeft Lil Wayne meerder toevallen gehad en verkeert hij in kritieke toestand. Zijn moeder zou in allerijl naar Los Angeles zijn gevlogen. Toen de tweet verscheen lag Lil Wayne volgens TMZ te slapen.

Woordvoerders van de rappers en bevriende collega's laten echter weten dat het niet zo'n vaart loopt. "Wayne is levend en wel", twitterde Mack Maine, de baas van Lil Wayne's platenlabel Young Money. "Mijn zoon is positief, hij voelt zich al veel beter en is snel weer thuis", twitterde rapper Birdman, Lil Waynes mentor.

TMZ, dat bronnen binnen het bekende Cedars-Sinai ziekenhuis in Los Angeles heeft, houdt echter vol dat het helemaal niet goed gaat met Lil Wayne. De 30-jarige rapper zou bewusteloos in zijn kamer zijn aangetroffen door een bodyguard. Omdat Lil Wayne niet stabiliseerde, zou hij naar de intensive care zijn gebracht. Daar wordt hij volgens TMZ kunstmatig in coma gehouden en ligt hij aan de beademing.

Lil Wayne, bekend van nummers al Lollipop en Got Money, heeft al eerder toevallen gehad. In oktober werd hij onwel tijdens een vlucht met zijn privéjet. Dinsdagavond had de rapper opnieuw een toeval, woensdag mocht hij het ziekenhuis echter weer verlaten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren