logo songteksten.net

Esmée van Kampen negeert negatieve reacties -2-

(Novum) - (Mededeling redacties: Update. Foto toegevoegd.)

Esmée van Kampen trekt zich zo min mogelijk aan van de negatieve opmerkingen die over haar worden gemaakt. "Ik ben er maar mee gestopt", vertelt de 25-jarige actrice aan de Volkskrant. "Het is niet leuk voor mezelf."

"Ik weet dat het bestaat", zegt Van Kampen over de sneren aan haar adres. "Ik las ooit een blog op Fok, dat ze die walvis terug in zee moeten gooien. Dat soort dingen." Volgens Van Kampen krijgt ze slechts 'een paar' leuke reacties. "Meestal van de oudere generatie. De rest lacht me uit. Ze vinden het vooral heel fascinerend dat ik besta."

Van Kampen, die momenteel te zien is in de musical Sister Act, is een tijdje zelfs bedreigd. "Ik had twee stalkers, een jongen en een meisje van in de twintig uit Eindhoven, die eerder al een naaktfoto van mij naar al mijn vrienden, kennissen en volgers hadden gestuurd. Het was een still uit de film Loft."

Toen Van Kampen twitterde dat ze in Amsterdam op een terrasje zat, kwamen de twee haar opzoeken. "Ze zeiden doodleuk: je bent lelijk, je moet terug kruipen in de kut van je moeder en die moet in de gracht gaan liggen."

Na het incident nam Van Kampen afscheid van Twitter. "Ik had de politie moeten bellen, maar dat heb ik niet gedaan. Ik heb ze uitgelachen. Ik zei: nou, dank je wel voor je komst. Een fijne dag verder."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren