logo songteksten.net

Meuldijk hervindt tekstschrijven door nieuwe muze

(Novum) - Belinda Meuldijk heeft dankzij zanger Job Bovelander de smaak van het tekstschrijven weer te pakken. De 58-jarige schrijfster zat achter veel hits van ex-man Rob de Nijs, maar schreef sinds hun breuk in 2005 geen liedjes. Op voorspraak van Hans Cornelissen, de manager van de 23-jarige Bovelander, klom ze weer in de pen en schreef het liedje Zo voor hem.

"Die hele wereld, die eigenlijk ook de mijne was geweest, was ik kwijt. Ik kwam er in terug en realiseerde me hoe leuk ik dat altijd had gevonden", legt Meuldijk uit aan Novum Nieuws. "Ik kick daar op, dat creatieve proces is gewoon superleuk. Dus ik denk wel dat we doorgaan. Ik heb ook meteen een ballad voor hem geschreven."

"Het is alleen maar te gek dat zo iemand met je in zee wil", zegt zanger en acteur Bovelander. "Dan krijg je toch heel veel jaloerse blikken van mensen uit het vak. Willeke Alberti bijvoorbeeld, met wie ik in musical De Jantjes speel, die was wel een beetje jaloers. Dat bevestigt alleen maar haar talent voor mooie teksten schrijven."

"Ik vind Zo een te gek nummer, vind het heerlijk klinken, maar het is toch altijd wachten wat het publiek ervan vindt", vervolgt hij. Meuldijk heeft in ieder geval vertrouwen in Bovelander. "Hij kan alle kanten op", vindt ze. "De vijver is heel erg vol met vissen, maar deze jongen heeft eigenlijk alles."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren