logo songteksten.net

Lohan accepteert toch voorstel afkickkliniek

(Novum) - Lindsay Lohan heeft toch een voorstel van justitie geaccepteerd. De 26-jarige Lohan kwam in de problemen omdat ze vorig jaar loog tegen de politie na een aanrijding. Nu heeft de actrice onder meer beloofd negentig dagen zich op te laten sluiten in een afkickkliniek, schrijft entertainmentwebsite TMZ.

Eerder veegde Lohan, die zich maandag bij de rechter moest melden, verschillende voorstellen van de officiers van justitie van tafel. Ze moet ook dertig dagen een taakstraf doen en achttien maanden therapie volgen. Lohan bevestigde noch ontkende schuldig te zijn. Als Lindsay zich aan de afspraken houdt, verdwijnt ze niet achter de tralies.

Lohan reed in juni haar Porsche in de prak in Santa Monica. Na het ongeval zou Lindsay gelogen hebben over de toedracht van de aanrijding. Ze werd verdacht van drie overtredingen: roekeloos rijgedrag, liegen tegen de politie en het hinderen van ambtenaren in functie.

Lindsay Lohan komt al jaren geregeld in aanraking met justitie. In 2007 werd de actrice voor het eerst gearresteerd, wegens rijden onder invloed. Lindsay kreeg één dag cel, een taakstraf en een proeftijd. De voorwaarden van die proeftijd overtrad ze geregeld, waardoor ze verschillende keren reprimandes van de rechter krijgt.

In februari 2011 maakte Lohan zich schuldig aan juwelendiefstal. Ze werd veroordeeld tot 120 dagen cel en een taakstraf van in totaal 480 uur. Wegens overbevolking in de gevangenissen hoefde Lindsay niet te brommen, maar stond ze 35 dagen onder huisarrest. Omdat Lohan zich ook nu niet aan de haar opgelegde straf hield, belandde ze meerdere malen voor korte tijd in de cel en kreeg ze een hogere straf.

In totaal is Lindsay veroordeeld tot 241 dagen cel. Daarvan heeft ze slechts een fractie daadwerkelijk moeten zitten, slechts veertien dagen, zes uur en 24 minuten. Sinds vorig jaar maart is Lindsay verlost van haar proeftijd uit 2007. Destijds had ze echter al te maken met de proeftijd die haar na de juwelendiefstal is opgelegd, die loopt nog tot volgend jaar mei.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren