logo songteksten.net

Avril verft haar voor filmrol

De jonge popzangeres Avril Lavigne heeft haar 'skaters-look' overboord gegooid en haar haren blond geverfd. Dit alles omdat ze dolgraag de rol van Courtney Love op zich wil nemen in een film over d
e rockzangeres.

De film, zo meldt Ananova, zal gaan over Courney's leven vanaf haar kindertijd naar haar huwelijk met Kurt Cobain, en over haar voortdurende gevechten tegen drank en drugs.

Lavigne vind Courtney een leuke vrouw, en een geweldige moeder. "Het zou een eer zijn haar te mogen spelen", zegt ze, "ik heb gezocht naar een rol die dicht bij mijn eigen persoonlijkheid ligt, en ik denk hiermee die rol gevonden te hebben."

Courtney Love zelf kan zich ook in het ideee vinden: "Avril is fantastisch, en ze is mooi genoeg om mij te spelen!", aldus de controversiële rockzangeres.

Dat Avril zelfs haar uiterlijk heeft aangepast om de rol te kunnen bemachtigen zegt wel iets over hoe graag ze de rol wil. "De rol zou een perfecte manier zijn om een filmcarrière op poten te zetten", meldt ze op ITV. Wanneer de film uitkomt, en of Avril werkelijk de aangewezen persoon is om Courtney Love te vertolken is nog niet duidelijk.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren