logo songteksten.net

Borsato wil 'met trots' meewerken aan Koningslied

(Novum) - Marco Borsato zou 'met gepaste trots' meewerken aan het Koningslied. De zanger is naar eigen zeggen nog niet officieel gevraagd voor het lied, dat door zijn vaste liedjesschrijver John Ewbank wordt gecomponeerd ter gelegenheid van de inhuldiging van koning Willem-Alexander.

"Ik heb wat dat betreft wel oranje bloed door mijn aderen stromen", vertelt Borsato voor de camera van Novum Nieuws. "Ik voel me heel erg verbonden met het koningshuis. Ik vind dat het een functie heeft, dat het waarde heeft en het verbindt ons met elkaar. Dat oranjegevoel, daar herken ik me helemaal in." De 46-jarige zanger zegt 'nooit' te hoeven twijfelen als hij wordt gevraagd. "Met gepaste trots zal ik me bij John aansluiten."

Wat Ewbank betreft wordt Borsato echter niet de enige zanger van het nummer. "Ik wil dat er heel veel artiesten aan meewerken", legt hij uit. De liedjesschrijver heeft al verschillende zangers gepolst. "Iedereen is best wel enthousiast, dus ik hoop dat een hele keur aan artiesten zijn medewerking gaat verlenen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren