logo songteksten.net

Dieet Gwyneth Paltrow had impact op huwelijk

(Novum) - Gwyneth Paltrow geeft toe dat haar nieuwe eetpatroon invloed heeft gehad op haar huwelijk met Chris Martin. Door haar gezondere leefstijl voelde de 40-jarige actrice zich beter en besloot ze problemen aan te pakken. Ze komt binnenkort met haar tweede kookboek.

Na het volgen van haar nieuwe dieet, met weinig koolhydraten en zonder gluten, besloot ze moeilijke gesprekken te voeren. "Het heeft mijn huwelijk ook veranderd", vertelt de actrice, die sinds 2003 is getrouwd met de Coldplay-zanger, aan tijdschrift Self Magazine. "Maar hij houdt van een uitdaging."

Door haar gezonde levensstijl voelde ze zich 'lichter' en zijn haar emoties naar eigen zeggen vlakker geworden. Onlangs bekende ze een moeilijke tijd te beleven na haar miskraam van haar derde kind. "Ik had het eerder moeilijk met opgekropte woede. Ik vond de gevoelens van anderen belangrijker dan die van mij", aldus Paltrow. "Ik hield me steeds in en als ik alleen in de auto zat schreeuwde ik het uit, of maakte ik ruzie met kleerhangers die aan elkaar vast zaten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren