logo songteksten.net

Christina Curry walgt van label aandachttrekker

(Novum) - Christina Curry is het niet eens met het stempel aandachttrekker dat ze vaak krijgt opgedrukt. "Alsof ik mijn tweets zelf naar de kranten en bladen stuur", klaagt de 22-jarige dochter van Patricia Paay en Adam Curry in Grazia. "Ik hoef maar een scheet te laten, of ik sta er weer in."

Curry past haar leven niet aan de vele aandacht aan. "Ik leef mijn leven precies zoals ik zou doen wanneer ik niet bekend was", vertelt de blondine, die zegt zichzelf 'helemaal niet belangrijk' te vinden. "Ik ben gewoon een 22-jarige hobbit die wat lol wil maken."

Christina merkt wel dat haar imago aan het veranderen is. "Dat komt ook doordat ik me bewust volwassener gedraag. Dat opvallen heb ik niet meer nodig. Ik ben van mezelf interessant genoeg, weg met die aanstellerij."

Curry legt aan Grazia uit dat haar norse houding voort kwam uit onzekerheid. "Ik liep vroeger heel stoer te doen. Iedereen haat me toch al, dacht ik: fuck it. Het was pure onzekerheid. Hoe onzekerder ik was, hoe arroganter ik deed. Dom, want dat kwam niet zo sympathiek over. Ik had er alleen mezelf mee."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren