logo songteksten.net

Gordon opgenomen in het ziekenhuis -4-

(Novum) - (Mededeling redacties: Update. Nieuwe vijfde alinea met reactie woordvoerder.)

Gordon ligt in het ziekenhuis. De 44-jarige zanger, die al enige tijd met zijn gezondheid kwakkelt, is woensdagochtend in het ziekenhuis opgenomen omdat hij onwel was geworden. De theatertoer van zijn Los Angeles, the Voices is geannuleerd.

Gordon is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht 'alwaar hij nu onderzocht wordt en waar hij voorlopig nog zal moeten blijven', staat op de website van de zanggroep. "Met pijn in het hart is de theatertour Geloof, Hoop en Liefde geannuleerd." Vorige week maakte Gordon nog bekend na het einde van de tournee uit Los Angeles, the Voices te stappen.

Hij moest zondag al een optreden met de groep afzeggen omdat hij was getroffen door de griep. Om dezelfde reden was hij maandag ook niet bij de opnamen van het tv-programma X Factor. De verwachting was dat hij woensdagavond weer op het podium kon staan met zijn groep, maar woensdagochtend bleek dat ook dat optreden was geschrapt.

De zanger was dinsdag nog wel van de partij bij de opnamen van RTL-talentenjacht X Factor, liet een woordvoerder van de zender weten. "De laatste opnames (van de eerste fase, red.) van X Factor zijn gisteren afgerond, met Gordon."

Een woordvoerder kon woensdagmiddag nog geen uitsluitsel geven over wat de zanger precies mankeert. Het management onderzoekt hoe de heren van Los Angeles, the Voices de fans het beste tegemoet kunnen komen na de annulering van de shows.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren