logo songteksten.net

Mannen LA, the Voices balen 'voor alle partijen'

(Novum) - De mannen van Los Angeles, the Voices balen als een stekker dat hun theatertoer niet doorgaat nu Gordon in het ziekenhuis ligt. "Het is voor alle partijen niet leuk", zei Roy van den Akker in RTL Boulevard.

Van den Akker hoorde woensdagochtend dat Gordon, die al een tijdje kwakkelde met zijn gezondheid, in het ziekenhuis was opgenomen. Hij zegt 'enorm te balen' van het afzeggen van de tournee. "We vinden het heel erg voor alle mensen die zouden komen."

Het was volgens de bandleden geen optie de toer zonder Gordon af te maken. "De theaters willen daar op dit moment niet aan", legde Van den Akker uit. "Ze hebben ons met z'n vijven geboekt. Ik snap dat wel, maar het is wel heel spijtig."

De 44-jarige Gordon, die vorige week bekendmaakte na het einde van de toer uit Los Angeles, the Voices te stappen, werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht nadat hij onwel was geworden. Wat hem precies mankeert, is niet bekend. Zondag zegde de zanger al een optreden met de zanggroep af omdat hij griep had.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren