logo songteksten.net

Voorspelling Dries Roelvink komt uit

(Novum) - Dries Roelvink heeft het lot van zijn nummer Alleen Door Jou goed voorspeld. De zanger stond twee weken op de eerste plaats in de Single Top 100 met zijn eerste nummer 1-hit, maar werd deze week van die plek gestoten, precies zoals hij had voorspeld.

"Volgende week Nick & Simon of toch Tim Knol", twitterde de 51-jarige vorige week. Het zijn uiteindelijk Nick en Simon geworden, die met het liedje Een Nieuwe Dag de eerste positie van Dries hebben overgenomen. De volkszanger tuimelt deze week naar de vijfde plaats. Een Nieuwe Dag is alweer de zevende nummer 1-hit voor Nick en Simon. Het is de eerste single van hun nieuwe album, getiteld Fier.

In de Album Top 100 heeft Caro Emerald haar record van langstgenoteerde nummer 1-album aangescherpt. Vorige week verbrak de Nederlandse zangeres het record dat in handen was van Michael Jackson. Ze stond met haar debuutalbum Deleted Scenes from the Cutting Room Floor 27 weken op de eerste plaats in de lijst en klopte daarmee Michael Jacksons die het in 1983 met Thriller 26 weken volhield.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren