logo songteksten.net

Ralf Mackenbach treedt op in Rusland

(Novum) - Ralf Mackenbach gaat de grens over. De 17-jarige zanger reist volgende week af naar Rusland om zich in te zetten voor het Instituut voor Menselijke Ontwikkeling, en geeft ook een optreden. Dat heeft platenmaatschappij Cloud 9 Music bekendgemaakt.

Ralf, die in 2009 het Junior Eurovisie Songfestival in Oekraïne op zijn naam schreef, houdt tijdens zijn bezoek ook seminars. Het concert vindt plaats in de Moscow Music Hall, waar ook de Russische groep Hello een optreden verzorgt.

"Het Instituut voor Menselijke Ontwikkeling is een instituut dat culturele uitwisselingen tussen Nederland en Rusland hoog in het vaandel draagt", laat een woordvoerder van Mackenbach weten. Met name studenten kunst en cultuur reizen naar elkaars landen af om ervaringen te delen. "Maar Ralf is uitgenodigd, voor hem in de plaats komt geen Russische student naar Nederland."

De zanger vertrekt woensdag en keert vijf dagen later terug naar Nederland. Mackenbach, die vorig jaar meedeed aan Sterren Springen, bracht in oktober zijn derde album Seventeen uit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren