logo songteksten.net

Ilse DeLange betreurt roem in supermarkt

(Novum) - Ilse DeLange vindt haar bekendheid tijdens het boodschappen doen het lastigst. Zonder make-up op haar gezicht voelt de zangeres zich flink onzeker in het openbaar. Toch heeft de 33-jarige DeLange steeds meer vertrouwen in haar muzikale kunnen.

"Er zijn dagen dat ik geen zin heb om me op te maken of krullen in m'n haar te leggen als ik naar buiten ga. Dan voel ik me onzeker", biecht ze op het in het AD. "Als ik word herkend lijkt het of het heel slecht met me gaat. Blijft een gek proces, dat beroemd zijn."

Op het podium heeft Ilse een stuk meer zelfvertrouwen. "Vroeger vond ik het lastig een grote zaal te bespelen. Maar nu heb ik hits. Zo worden liveshows veel makkelijker", vertelt DeLange. "Eerder moest ik op festivals soms vechten om de aandacht vast te houden."

Op 26 maart staat de zangeres in het Arnhemse Gelredome, haar grootste concert ooit. "Dit wil ik al jaren graag. Er is plek voor 35 duizend mensen. Ik geloof dat het vol komt." De kaartverkoop ging zaterdagochtend om 10.00 uur van start.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren