logo songteksten.net

Reacties systeem wijzigingen + profielaanpassingen

Er zijn wat wijzigingen gedaan in het reactiesysteem bij de nieuwsitems.Gezien het aantal onzinnige reacties er verschenen bij de verschillende nieuwsitems, heb ik besloten een soort van modera
tor systeem in te voeren.
Reacties krijgen vanaf nu standaard 0 punten, is je reactie op een nieuwsbericht ongepast of offtopic krijgt deze een waarde van -1 of -2, en wordt deze standaard niet meer weergegeven (dit is in je profiel aan te passen, zie een stukje lager).
Bij veelvuldig misbruik van deze reactiemogelijkheid, dus een aantal posts die met -1 of -2 zijn beoordeeld, kan het zo zijn dat je tijdelijk de mogelijkheid verliest om te posten.

Profielaanpassingen:
Ik heb op de profiel wijzigingspagina (http://www.songteksten.net/profiel/edit) een tabblad aangemaakt met "Instellingen" hieronder zijn verschillende instellingen van je profiel te vinden.
Ik heb hier ook de mogelijkheid toegevoegd om in te stellen welke reacties je wilt bekijken (of je negatieve reacties wilt zien of niet) en je kunt instellen hoeveel reacties je per pagina wilt zien. Dit kan vooral voor mensen met een inbelverbinding wat laadtijd schelen.

Binnenkort meer...

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren