logo songteksten.net

Alle artikelen in Site

Snelheidstweaks en zoekfunctie

Vandaag hebben we een aantal snelheidstweaks gedaan vandaag die de snelheid van de site wat zouden moeten verbeteren. Afbeeldingen en statische bestanden worden vanaf nu geladen vanaf het domein songimg.nl, waardoor er wat snelheidswinst optreed bij het laden van de pagina's.

Lees verder

Archiveringsfunctie verwijderd

Vanaf dit moment is de archiveringsfunctie ook verleden tijd. Alle teksten zijn rechtstreeks te benaderen, zonder dat daarvoor extra acties moeten worden ondernomen.

Lees verder

Daarrrrrrr zijn we weer :)

Nu een oplossing met Musicopy dichtbij is, zie ik geen noodzaak de songteksten langer offline te houden, dus ze zijn bij deze weer te benaderen.

Lees verder

Verhuizing: 1 augustus 2008

Op vrijdag 1 augustus 2008 gaan we de site verhuizen naar een nieuwe server. Om die migratie zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, zal de site op die datum dus niet te bezoeken zijn.

Lees verder

Nieuw forum online

Zoals jullie misschien al gemerkt hadden, is er vandaag onderhoud uitgevoerd aan het forum. Het oude forum was gebouwd met behulp van phpBB en was niet meer bij de tijd.

We hebben voor het n

Lees verder

Downtime melding

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben was de site een groot gedeelte van de dag onbereikbaar. Oorzaak hiervoor was een crash van een van de tabellen van mySQL (de database die achter de site dr

Lees verder

Eindejaars overzicht

Zo aan het einde van het jaar wordt het tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar. Dit wil ik ook voor songteksten.net doen.

Het afgelopen jaar is een jaar van grote groei geworde

Lees verder

Nieuwe Layout Aanstaande

Achter de schermen zijn we alweer een tijdje bezig om de site wat overzichtelijker te maken, en om ook de albums een wat grotere rol te geven op de site.
Ook gaat het nieuws op de site een

Lees verder

Ringtones en logo's in prijs verlaagd

Vanaf dit moment zijn de ringtones op deze site in prijs verlaagd. Je betaald voor een monofone of polyfone ringtone nog maar € 1,- in plaats van €1,15.

Ook de prijs van logo's is van €1,15

Lees verder

Modereren op de frontpage

Achter de schermen is de afgelopen tijd uitgebreid gewerkt aan de mogelijkheid om de onzin reacties op het nieuws wat binnen de perken te krijgen.
Dit heeft gezorgd voor al wat kleine <a target="

Lees verder

Nieuwsposters Gezocht!

Na het online gaan van de nieuwe site heb ik stilletjes aan wat mensen gevraagd me een beetje te helpen met de site. Omdat ik vanaf nu het nieuwsgedeelte echt actief wil gaan gebruiken, ben ik op

Lees verder