logo songteksten.net

Moordenaar zit nog steeds achter Justin Bieber aan

(Novum) - De man achter het mislukte moordcomplot op Justin Bieber zegt het Canadese tieneridool nog steeds te willen doden. "Dacht je echt dat ik zou stoppen? Ik hou er niet mee op, dit gaat niet weg", vertelt Dana Martin, die achter de tralies zit, in een interview met het Amerikaanse blad Details.

De geobsedeerde 45-jarige beweert dat hij nog steeds huurmoordenaars rond heeft lopen die uit zijn op Bieber. Eerder deze maand dreigde Martin de 19-jarige Bieber om te brengen middels een bom. Vorig jaar stuurde Martin vanuit de gevangenis twee mannen op pad om Bieber te ontvoeren, castreren en vermoorden.

Martin, die levenslang kreeg voor moord, is boos op Bieber. "Het gaat me niet om roem, het gaat me er niet alleen om dat mensen weten wie ik ben", legt Martin zijn motivatie uit. "Justin is veranderd, en dat maakte me boos." Volgens de moordenaar is Bieber nep, nu hij op een oudere doelgroep mikt.

Toch wil Martin overwegen zijn hetze tegen Bieber te staken. "Ik wil gewoon een ontmoeting met Justin Bieber hebben, maar dat wil men niet. Voor hen is het enkel bizar."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren