logo songteksten.net

'Sylvie en Rafael verliezen geld op Cyprus'

(Novum) - Sylvie en Rafael van der Vaart zijn mogelijk een flinke som geld kwijt. De twee hebben ieder een onderneming gevestigd op Cyprus, dat in een financiële crisis verkeert. Volgens weekblad Privé zijn Sylvie en Rafael miljoenen kwijt omdat ze sinds 2002 ook hun spaargeld op Cyprus stalden, maar de twee nemen via hun management afstand van het verhaal.

Uit het Cypriotische bedrijfsregister blijkt dat Rafa Sports Limited en Sylverie Productions Limited inderdaad gevestigd zijn op het eiland. Volgens de verklaring van de twee, die in januari aankondigden te gaan scheiden, gaat het om 'bedrijven die eigenaar zijn van merken die toezien op het imago van Rafael en van Sylvie'.

"De suggesties en gissingen in het artikel omtrent de financiën van Rafael en Sylvie zijn verder volstrekte onzin en raken kant noch wal", laten de voetballer en presentatrice weten. Volgens het voormalige showkoppel is de berichtgeving van Privé en De Telegraaf 'feitelijk onjuist' en 'uiterst onzorgvuldig'.

Om de bankensector te redden heeft Cyprus met de Europese Unie afgesproken dat mensen en bedrijven met tegoeden boven honderdduizend euro bij moeten dragen aan de redding van het eiland. Of ook de bedrijven van Rafael en Sylvie getroffen zijn en hoeveel geld ze kwijt zijn, is niet bekend. Het duo zegt geen mededelingen te doen over privéaangelegenheden.

Laatst gewijzigd op: 11 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren