logo songteksten.net

Rapper Gucci Mane weer achter tralies

(Novum/AP) - Gucci Mane zit weer eens achter tralies. De 33-jarige rapper zit vast op verdenking van zware mishandeling. Mane zou een fan tijdens een concert met een champagnefles op zijn hoofd hebben geslagen.

De fan zegt dat hij enkel met Gucci op de foto wilde, toen de rapper hem op 16 maart aanvloog. Een paar dagen na het incident werd een arrestatiebevel voor Radric Davis, beter bekend als Gucci Mane, uitgevaardigd. In de tussentijd zou Mane een tweede fan hardhandig hebben aangepakt. Een man die de rapper een hand wilde geven, kreeg een klap in zijn gezicht.

Mane is geen onbekende van justitie. Hij zat in 2001 vast wegens cocaïnebezit en vier jaar later werd Mane beschuldigd van moord. Bij een vechtpartij schoten de rapper en zijn maten op hun belagers. Een van hen overleefde dat niet. Mane zei dat hij handelde uit noodweer en de zaak werd gedeponeerd wegens gebrek aan bewijs. Vorig jaar moest Mane in de buidel tasten voor een vrouw die hij uit een rijdende auto duwde. De rapper was naar verluidt boos omdat ze geen betaalde seks wilde.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren