logo songteksten.net

'Huwelijk Mel B. voorbij'

(Novum) - Mel B. gaat scheiden van haar man Stephen Belafonte. De filmproducent heeft dat zelf laten weten aan de Britse krant Daily Mirror.

"Het is over", zei Belafonte tegen de krant. "Mel gaat gauw weer terug naar Engeland, maar ik ga niet met haar mee." De aanstaande ex-echtgenoot van de voormalige Spice Girl zegt al met zijn advocaten over de scheiding te hebben gesproken. De twee stapten in 2007 in het huwelijksbootje. Het huwelijk kwam nog geen half jaar na de breuk tussen Mel B. en acteur Eddie Murphy, die samen een 3-jarig dochtertje hebben.

Volgens een vriend van de zangeres hadden de twee al langer problemen. "Jaloezie is een gedeelte van het probleem. Ze worden beiden des duivels als de ander aandacht van iemand anders krijgt", zegt de bron. "Ze willen constant weten waar de ander is. Het is een probleem dat al vanaf het begin speelt."

Volgende week start in de Verenigde Staten een reality-programma rond Melanie Brown, haar echtgenoot en haar kinderen. De zangeres heeft nog een 11-jarige dochter uit haar relatie met de Nederlandse danser Jimmy Gulzar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren