logo songteksten.net

Kinderen Hazes voelen aanwezigheid vader elke dag

(Novum) - André junior en Roxeanne Hazes voelen de aanwezigheid van hun in 2004 overleden vader nog elke dag. Volgens Rox spookt de volkszanger regelmatig door haar huis. "Mijn besef dat er meer is tussen hemel en aarde groeit per dag", vertelt de 20-jarige dochter van Hazes aan het AD.

"Het komt wel eens voor dat papa door mijn huis spookt. Als ik 's nachts dorst heb en in de keuken iets te drinken uit de koelkast wil pakken, floept soms de tv even aan. Of er gaan lampen knipperen." Ook Dré merkt de aanwezigheid van zijn vader. "Papa is er nog iedere dag."

De 19-jarige Hazes-telg weet zeker dat zijn vader blij is met de nieuwe talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen. In het programma gaan Dré en Rox met Gerard Joling en Danny de Munk op zoek naar de nieuwe volkszanger van Nederland. "Hij zou zo trots op ons zijn geweest. En ongetwijfeld een 'hard kaboutertje' hebben gekregen bij het zien van zoveel begaafde volkszangers."

Hoewel Dré vorig jaar nog opbiechtte met minstens vijftig vrouwen het bed te hebben gedeeld, zweert de 19-jarige dat hij het tegenwoordig rustig aan doet. "Ik heb jarenlang de beest uitgehangen en genoten. Maar nu ik wat ouder ben, heb ik mijn buik daar een beetje van vol."

Dré, die een woning met zijn moeder deelt, concentreert zich op zijn zang- en televisiecarrière. "Mijn focus ligt meer op mijn werk, waardoor mijn fixatie op vrouwelijk schoon minder is geworden. Toegegeven, af en toe is de 'kabouter' heus nog wel eens actief. Maar nooit thuis."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren