logo songteksten.net

George Clooney heeft moeite met seksscènes

(Novum) - George Clooney mag dan wel een van de meest begeerde mannen ter wereld zijn, de acteur heeft toch nog moeite met het spelen van seksscènes. De Italiaanse actrice Violente Placido zegt tijdens de opnames van The American gemerkt te hebben dat de 49-jarige Clooney zich niet op zijn gemak voelde.

"Hij biechtte op dat hij nog niet veel seksscènes had gespeeld", aldus Placido in het Amerikaanse People. "We moesten een manier vinden om het ongedwongen te laten lijken en zijn lichaam te laten spreken."

Uiteindelijk besloten de twee elkaar maar te vertrouwen. "We waren erg open naar elkaar om het te laten werken. Ik vond dat we onszelf maar gewoon moesten laten gaan." De seksscène zou van groot belang zijn in de film. "Het moest er echt uitzien, het is een keerpunt voor beide personages. Ik kan je wel vertellen dat als ik de scène kijk ik er niet zo rustig bijzit als toen het opgenomen werd", zegt Placido. "Er naar kijken is een beetje… Wow."

The American is de nieuwste film van de Nederlandse regisseur en fotograaf Anton Corbijn. Ook de Nederlandse actrice Thekla Reuten heeft een rol in de speelfilm. The American gaat op 10 september in Nederand in première.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren