logo songteksten.net

Madonna weigert verzoek 'vader' Mercy

(Novum) - Madonna geeft een man die zegt de biologische vader te zijn van haar geadopteerde dochter Mercy geen toestemming het 4-jarige kind te bezoeken. De man uit Malawi zegt in de veronderstelling geweest te zijn dat zijn dochterje was overleden.

De woordvoerder van de zangeres laat weten dat de vader van het kind onbekend was. "De familieleden wisten niets van de vader", zegt de woordvoerder tegen de Zuid-Afrikaanse krant The Sunday Times. "Ook de dorpsleiding wist niets van de vader. De moeder werd verkracht en achtergelaten." De woordvoerder van Madonna laat weten dat de man zich ook had kunnen melden in de tijd tussen de rechtszaak en de uitspraak.

Volgens de 26-jarige man, die in de Zuid-Afrikaanse stad Durban woont, had hij een relatie met de 14-jarige moeder van het kind. De man was in de veronderstelling dat het kind samen met de moeder was gestorven. De moeder van Mercy overleed in 2006, enkele dagen na de geboorte van het kind. Madonna mocht het weeskind in 2009 adopteren nadat een hooggerechtshof een eerdere uitspraak had verworpen. Mercy is het tweede kind uit Malawi dat door de 52-jarige zangeres werd geadopteerd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren